Federica Buglioni (Rexistro nro. 1101102)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01428nam a2200241 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240408s2020 sp ||||d |||| ||| ||spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 1540-2020
ISBN
ISBN 9786075571454
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Buglioni, Federica
-- 181280
Termo indicativo de función autor/a
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Naturalisti in cucina
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Federica Buglioni
EDICIÓN
Edición 1
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación España
Editorial : Océano Travesía
Data de publicación , 2020
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 48
NOTA XERAL
Nota xeral La cocina es un lugar excelente para comenzar a descubrir el mundo natural mediante la observación y la experimentación de las frutas y las verduras que comemos todos los días
RESUMO
Resumo ¿qué clases de semillas existen? ¿Cuántas formas pueden tener las hojas? ¿Cómo crecen los gajos de las naranjas? En forma de un diario de campo, este libro de actividades invita a los jóvenes naturalistas a responder estas preguntas y pensar en muchas otras, y los anima a cortar, manipular, secar, cultivar, fotografiar, dibujar y coleccionar (y también comer) alimentos que ya tenemos a la mano: zanahorias, lechugas, rábanos, sandías y otros tan deliciosos y sanos como instructivos.
DESTINATARIOS
Nota de audiencia 1º-2º ESO
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentación
-- 181281
Subdivisión xeral Comida
-- Natureza
-- Naturalista
-- Cociña
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Resmini, Anna
-- 181282
Termo indicativo de función ilustrador/a
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Miret, Maia
-- 181283
Termo indicativo de función tradutor/a
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://oceanotravesia.es/catalogo/libro/naturalistas-en-la-cocina-una-guia-para-pequenos-cientificos-y-grandes-gourmets/
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          IES do Barral IES do Barral Sala préstamo 2024-04-08 Plambe 64 nat 64 BUG nat PED083000000144 2024-04-08 Prestable

Coa tecnoloxía Koha